Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

Четвърта седмица, изпълнена с истинско зрелище и рисковани избори, очаква зрителите на KINO NOVA във „Великият понеделник“. Киноманите ще могат да изберат своя фаворит от две първокласни екшън предложения – „A отборът“ и „G.I.Joe: Змийски очи“. На 29 юли в 21:00 ч. ще бъде излъчена лентата, събрала повече гласове на сайта https://greatmonday.bg

Първият филм, за който могат да гласуват зрителите тази седмица, е екшънът „А отборът“. Част от зареденото с адреналин, екстремни приключения и вълнуващо пътуване стават звездните актьори Лиъм Нийсън, Брадли Купър, Куинтън „Rampage“ Джаксън и Шарлто Копли. Осъдени от военен съд за престъпление, което не са извършили, смел екип бивши войници от специалните части трябва да използва уникалните си таланти, за да избяга от затвора и да се справи с най-тежката си мисия досега. За тази цел А отборът ще има нужда от смелост и арсенал от експлозивни оръжия.

В “G.I. Joe: Змийски очи”, когато мистериозен самотник и боец (Хенри Голдинг) е принуден да убие Томи Арашикаге (Андрю Коджи), той отказва и му помага да избяга. За да му се отплати, Томи отвежда мъжа с прякор Змийски очи в дома си, където разкрива тайните на клана Арашикаге – орден от нинджи, призвани да защитават света. Присъединявайки се към техните редици, боецът започва да изпълнява мисии, но скоро установява, че лоялността му е подложена на изпитание, когато тайни от миналото му го изправят в противоречие с Томи.

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 22 юли, точно в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Повече информация за „Великият понеделник“ можете да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.