Актьорите Райън Рейнолдс и Джейсън Бейтман са звездите в премиерната комедия „Размяната” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

В премиерната комедия „Размяната” тази вечер от 20.00 ч. по Нова една невероятна история представят сценаристите на „Последният ергенски запой” и режисьорът на „Ловци на шаферки” Дейвид Добкин. Актьорите Райън Рейнолдс и Джейсън Бейтман са главните действащи лица във филма в рамките на „Премиера в петък”. 

По ирония на съдбата техните герои ще разберат, че понякога да осъществиш мечтата си може да се окаже проклятие. Макар в лентата да са приятели от детинство, животът им е преминал по коренно различен начин. Героят на Райън Рейнолдс е необвързан плейбой, а Джейсън Бейтман е семеен мъж, потънал в родителски отговорности. Всеки от тях обаче завижда за живота на другия и съдбата им предоставя този шанс, разменяйки телата им.

Не пропускайте премиерната комедия „Размяната” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Новите хитови филмови заглавия имат запазено място за своя дебют в българския ефир с „Премиера в петък” по Нова. По този начин почитателите на седмото изкуство имат възможност да се насладят на някои от най-интересните и популярни ленти във всички жанрове, създадени през последните години.