Не съм участвал в никакъв скандал, не съм бил пиян, защитава се Владислав Каралиев

Отново сигнал за непристойно поведение на човек с власт. Заместник-кмет на Перник буйствал на борда на самолет по линията Брюксел-София.
 
Това твърди адвокат, пътувал със същия полет в сряда. За случая има и сигнал в полицията, който обаче не води до нищо. 

За инцидента адвокат Огнян Варадинов разказва във Facebook. По думите му в сряда вечерта с полет на „България Ер” от Брюксел за София станал свидетел на делегация, предвождана от кмета на Перник, която употребила солидно количество алкохол и направила скандал на стюардесите, които отказали да им сервират. 

По темата

„Не познавам въпросния г-н Варадинов, нямам никакво обяснение за неговото поведение. Това, което мога да кажа, е, че аз още утре ще си потърся правата чрез адвоката си, готов съм да застана на детектор на лъжата включително и пред камера”, заяви  Владислав Каралиев, заместник-кмет на Перник.

Всъщност Каралиев не е споменат поименно от адвоката. Но именно неговото име излезе в десетки сайтове като участник в скандал на борда на самолет. 

„По никакъв начин не съм участвал в никакъв скандал, не съм бил пиян, не съм бил задържан, не съм буйствал”, заяви Каралиев. 

Запитан защо именно неговото име е замесено, а не на някой от другите зам.-кметове, Каралиев заяви: „Нямам никакво обяснение, аз в момента мога отговарям единствено за себе си”. 

Точка в спора слага МВР - имало е сигнал за инцидент от екипажа, когато самолетът каца. Гранична полиция отива на проверка, но не установява нищо нередно. Така инцидентът не влиза в полицейските сводки.