Документалното риалити в петък от 21.00 ч. по Нова ТВ

Все повече дискусии предизвикват темите в документалното риалити „Съдби на кръстопът", което се излъчва в петък от 21.00 ч. по Нова ТВ. 

Продуцентът Краси Ванков се радва на големия зрителски интерес и разказва: „Историите в предаването са по действителни случаи. Някои от тях са много тъжни. Снимаме ги със свито сърце, защото някои от героите будят истинско съчувствие с тежката си участ. От друга страна много се радвам, че се заехме с този проект, защото той дава теми за размисъл на всеки от нас - чисто лично и в обществен план”.

Според Ванков има смисъл да се говори за тези проблеми и това си личи по реакцията на зрителите. На страницата на предаването във Facebook се получават много коментари, въпроси, предложения за нови истории. Това означава, че „Съдби на кръстопът" е полезно за хората предаване", казва още продуцентът. 

Новият епизод на документалното риалити разказва историята на семейство от София, чийто живот се превръща в ад след изневяра на съпругата. Тя решава да е честна и признава грешката си, което слага началото на жестока семейна война. Яростта на измамения съпруг стига толкова далеч, че той разделя къщата на две с ленти, за да живее в собствена половина. В „неговата" част от къщата започват да се вихрят бурни купони, придружени с много алкохол и разврат. 

Какъв е изходът - гледайте в петък от 21.00 ч. по Нова ТВ.