Участниците в играта тази събота си тръгнаха с допълнителни награди

Национална лотария раздаде точно 77 750 лева в игрите си тази събота. Завладян от коледния дух, екипът на предаването реши да зарадва още повече всеки един от десетимата участници и всеки един от тях си тръгна с допълнителна предметна награда.

Тази седмица за спечелването на чисто нов автомобил участваха Иван Петров от Варна, Георги Минчев от Разлог и Тодор Цанев от село Сенокос. Първият избран участник изтегли своята допълнителна награда – таблет, Георги имаше късмет да си тръгне с ново домашно кино, а последният изтеглен участник в играта „На крачка от късмета“ ще запечата приятните емоции от участието си в шоуто със своя нов фотоапарат. Финалната права пресече първи Георги Минчев и си тръгна от студиото на Национална лотария с чисто нов лек автомобил. Неговата сестра се разплака от радост и щастие след като брат ѝ спечели чисто нова кола пред очите ѝ. „Изключително вълнуващо изживяване, един от най-прекрасните мигове в живота ми“, бяха думите на Жоро след края на играта.

 В играта „Сейфове“,  вече за максималната печалба от 60 000 лева, една срещу друга застанаха Петя Христозова от Пловдив и Валя Каменова от град Видин. Участничката от Пловдив започна своята игра първа с отварянето на знак „Х“, зад който обаче се криеше изненада – нов LED телевизор. Валя успя да натрупа печалба от 11 000 и в края на своята игра отвори двата знака „Х“. Така тя ще се наслаждава на Коледа с парична печалба от 5 500 лева, нова интерактивна игра и чисто нов телефонен апарат. Петя достигна до „златните сейфове“ на Национална лотария, но не успя да утрои своята печалба от 13 500 лева, тя си тръгна от шоуто със 6 750 лева, с които ще зарадва цялото семейство за предстоящите празници.

В последната игра в предаването „MEGA JACKPOT” името на щастливката, която изтегли най-голямо число от картите, е Илияна Борисова на 35 години от град Разград. След завъртане на „Колелото на късмета“, стрелката  спря на сектора 150 000 лева – Мегаджактопът, за който игра дамата. Илияна започна своята игра с точни предположения, но на шестата сфера направи своята първа грешка и взе решение да се откаже със сумата от 25 000 лева. Нейната допълнителна изненада от шоуто бе таблет. Пред водещия Захари Бахаров, чаровната дама сподели, че иска да предложи брак на мъжа до себе си. Именно той ѝ подарява билети на Национална лотария, един от които е и печелившия, който я отвежда в студиото на шоуто.

От играта „Специален шанс“, своята награда  на стойност 2000 лева получи Станка Стоянова от град Долни Чифлик. На своята моментна печалба – 10 000 лева от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си“ ще се радва Виктор Стаменов от София.                

Всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария на NovaPlay.

Как да станете един от участниците в Национална, вижте на страницата на предаването на novatv.bg.