Документалното риалити провокира с нови истории от 11 февруари три пъти седмично

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” се завръща с изключително силен втори сезон от 11 февруари в праймтайма на Нова телевизия. В  новите епизоди всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. зрителите ще имат възможността да се запознаят с разтърсващи лични истории, заснети по действителен случай. 

„Зрителският интерес към „Съдби на кръстопът” е изключително голям. Затова от 11 февруари стартираме с нови епизоди в ефира на Нова. През последните месеци заснехме емоционални и вълнуващи истории, които искаме да разкажем. До пролетта ще имаме по три епизода седмично и продължаваме да заснемаме още много истински „Съдби на кръстопът”, обещава продуцентът на риалитито Краси Ванков. 

Провокативният формат е реализиран в над 37 държави по света. У нас той стартира през есента на миналата година, но бързо успява да спечели зрителите с житейските съдби по действителен случай, показани по най-естествения и неподправен начин.

Страницата на предаването в социалната мрежа https://www.facebook.com/sadbi.na.krastopat, събира все повече лични разкази, които зрителите изпращат към екипа на продукцията с предложение за заснемане. „Затрупани сме с нови истински истории и сме щастливи, че хората имат желанието да ги споделят с нас”, коментира продуцентът Краси Ванков. 

Какви ще бъдат първите три истории в „Съдби на кръстопът”? Пред какви изпитания ще бъдат поставени героите в тях и дали ще успеят да намерят правилния изход - зрителите ще разберат на 11, 12 и 13 февруари от 21.00 ч. по Нова телевизия.

Интересни видео материали от първия сезон, както и новите епизоди на „Съдби на кръстопът” можете да следите след 11 февруари и в NovaPlay