Гледайте първия епизод на документалното риалити тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” се завръща тази вечер в ефира на Нова с втори сезон и три епизода седмично. Всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. зрителите имат възможността да се запознаят с разтърсващи лични истории, заснети по действителен случай, които могат да се случат на всеки от нас.

„Ще продължим да излъчваме това, което сме излъчвали в първия сезон, тъй като той беше доста успешен. След първия сезон започнахме да получаваме много писма с истории, които изглеждат шокиращо за средностатистическия човек, но пък те са неща от реалния живот и се случват в България”, заяви в „Здравей, България” продуцентът на предаването „Съдби на кръстопът” Краси Ванков. Той обясни, че е гарантирана анонимността на реалните хора, стоящи зад разказаните събития от предаването.

Първият епизод от новия сезон на „Съдби на кръстопът” представя историята на майка, която не успява с грижите за своите деца. Тя се е развела с бащата преди време, но заради семейна трагедия пропада емоционално и започва да пие. Децата са оставени на произвола на съдбата, дори се опитват те самите да се грижат за майка си - пазаруват, плащат сметки и работят надомно вместо нея. Това им се отразява и физически, и психически - те или не ходят на училище, или направо заспиват в час. Когато баща им разбира това, започва тежка и сложна битка с бившата си съпруга, за да се опита да я вразуми. 

Какво ще се случи и дали всичко ще бъде сторено в името на децата - зрителите ще видят тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

Интервюто с Краси Ванков в „Здравей, България” вижте във видето тук