Гледайте „Шрек 2” от 14.00 ч. по Нова

Не пропускайте възможността да се посмеете в съботния следобед с новите приключения на Шрек от 14.00 ч. по Нова.

Баналната фабула на приказките отново е разбита на пух и прах от продължението на култовата анимация, носител на Оскар - Шрек. В „Шрек 2” Шрек, Магарето и принцеса Фиона се впускат във вихъра на нови приключения с обичайните за приказките препятствия по пътя.

След битката за ръката на принцеса Фиона с огнедишащия дракон и злия Лорд Фаркваад Шрек е изправен пред най-голямото предизвикателство - роднините на булката.

Шрек и Фиона се завръщат от медения си месец и са поканени да посетят родителите на Фиона – краля и кралицата на Далечното кралство. Младоженците се отправят на път заедно с вярното и забавно Магаре. Всички жители на Далечното кралство излизат, за да поздравят красивата си принцеса, а родителите й с радост очакват пристигането на любимата си дъщеря и новия принц. Но никой не би могъл да ги подготви за вида на техния зет, без да споменаваме и колко много се е променило тяхното малко момиче.

Как ще завърши тяхното приключение и ще успее ли Шрек да спечели сърцето на своите тъща и тъст? Ще разберете в „Шрек 2” днес от 14.00 ч. по Нова.