Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е 208 500 лева

Илиан Пендурков от село Илинденци, близо до Сандански, се радва на 100 000 лева от билета „Лото +“ на Национална лотария. Илиан е на 34 години и работи като гладач в шивашки цех.  Пред екипа ни той сподели, че за първи път печели толкова голяма награда. „Никога не съм подозирал, че имам такъв късмет, все още не осъзнавам какво се случи. В първия момент се разревах като малко дете“, развълнувано допълни още Илиан. На всички участници пожелава много късмет и  призова да не се отказват.

Тази седмица на крачка от спечелването на чисто нов френски автомобил в играта „На крачка от късмета“, със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева, спечели Ивайло Денков от Русе. След предаването 33-годишният заварчик разказа пред нашия екип, че винаги е искал да има свой личен автомобил и е изключително щастлив, че е осъществил своята мечта.

Във втората игра на Национална лотария „Сейфове“, участваха Сийка Тончева от град Първомай и Николай Николов от град Бургас. Дамата първа отвори два сейфа със знак „Х“ и напусна студиото с печалба от 6 000 лева. натрупа стабилна основа от 12 500 лева  и продължи в следващия кръг на играта. Късметът беше на страната на Николай и той стана по-богат с 37 500 лева. След предаването, пенсионерът разказа, че синът му живее в Англия, а дъщеря му и съпругата му са безработни и се издържат с неговата пенсия. Решил е да използва спечелената сума за завършване на ремонта на къщата си, който е започнал и да помогне на своето семейство.

В играта на Национална лотария „MEGA JACKPOT” най-голямата късметлийка се оказа Даниела Петлешкова от София. Дамата напусна развълнувана студиото на Национална лотария с награда от 10 000 лева. Най-голямата мечта на Даниела е децата и внуците ѝ да са здрави.

Водещата Вяра Атова зарадва Любка Кафадарова от Велико Търново със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“. Чекове с моментни печалби в студиото получиха: Баяр Юмер от град Ардино в размер на 12 500 лева от билет „Сделка или не“, Мария Бончева от София взе своите 5 000 лева от билет „Сбъдни мечтите си“, Динко Йорданов от Ямбол си тръгна с печалба от 5 000 лева от билет „Сделка или не“ и Юсуф Абгьов от Бунцево награда в размер на 5000 лева от билет „Мега милиони“.

Играта на всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария в NovaPlay. А как да се включите в игрите на Национална лотария, научете на страницата на предаването на novatv.bg. Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.