Гледайте телевизионната игра от 18.00 ч. по Нова

В последния епизод на „Сделка или не“ за втора поредна вечер участва дама на име Моника, но този път от китния град Троян.  Бременната в седмия месец участничка заложи на сигурното и избра вариант на играта с две кутии.

За съжаление, оказа се, че приликите между Моника от Троян и Мони от Две могили не свършват само с името, но се отразиха и в играта на новата участничка. В една от двете кутии на Моника имаше 12 500 лева, които щяха да й помогнат за бебето, което скоро ще роди. Моника обаче не се възползва от късмета си и си тръгна с 490 лв. - оферта, която тя самата прие от Банкера за горната кутия. Все пак на финала Банкерът й даде втори шанс – да познае в коя кутия са 10 стотинки и ако Моника беше успяла да го направи, щеше да си тръгне с 1000 лева. Но късметът не беше нейна страна и тя не успя да посочи правилната кутия. По този начин максимата, че когато на човек не му е писано да спечели, нещата не се получават, получи потвърждение.

Кой ще бъде късметлията, който ще играе тази вечер – гледайте „Сделка или не“ с водещ Румен Луканов от 18.00 ч. по Нова.