Прякото студио с водещ Емил Здравков започва в 23.00 ч. тази вечер по Нова

Броени часове остават до сблъсъка на Кубрат Пулев и Владимир Кличко тази вечер. В спор за световната титла по бокс в тежката категория двамата излизат на ринга в мача, който Нова ще излъчи на живо. В 23.00 ч. е началото на прякото студио с водещ Емил Здравков.

Преди мача Кубрат Пулев се чувства добре въпреки дребните номера с ръкавиците и достъпа на неговия отбор до пресконференцията. Той се чувства готов, разчита на Божията помощ и на подкрепата на всички българи, разказа пратеникът Нова в Хамбург Богомил Грозев във включване за „Събуди се”.

Вечерта преди големия сблъсък едно от българските заведения в Хамбург е пълно с посетители, продължава разказа си Богомил Грозев. Всички говорят и се готвят за мача. Вярват, че българинът Кубрат Пулев ще надвие украинеца.

Очаква се силна подкрепа от спортисти и всички българи по целия свят. Оказва се обаче, че Кубрат ще подкрепи на живо в залата един от фамилията Кличко – българският двойник на украинците.

На родна земя един камион ще обиколи София с пожелания за успех на Кобрата. Преди два дни камионът беше паркиран пред националния стадион „Васил Левски” и всеки можеше да напише послание за успех на Пулев. Вижте повече във видеото.

Не пропускайте битката на Пулев срещу Кличко тази вечер от 23.00 ч. само по Нова.

Снимка: БГНЕС