Не пропускайте на живо битката Пулев - Кличко, веднага след мача очаквайте първото интервю на Кубрат Пулев единствено по Нова

Тази вечер светът е бокс! Хиляди българи в Хамбург и у нас очакват двубоя довечера и вярват в победата на Кубрат Пулев. В спор за световната титла в тежката категория българският боксьор излиза срещу украинския си противник Владимир Кличко в мача, който Нова ще излъчи на живо.

„Дай боже да победи. Този народ да се вдигне малко. Малко свежест от 94-та”, заяви наш сънародник пред специалния пратеник на Нова Богомил Грозев в ефира на „Събуди се”.

„С Божията помощ и енергията на целия български народ, се надявам да победя”, заяви пред медията самият Кубрат Пулев.  

Тази вечер в 23.00 ч. започва студиото в ефира на Нова с водещ Емил Здравков, в което специални гости са олимпийският шампион от Москва '80 Петър Лесов и журналистът Камен Петров. Веднага след сблъсъка зрителите на Нова ще могат да видят и първото интервю на Кубрат след мача и неговата първа реакция.

Повече за настроенията и мощната подкрепа за Кубрат Пулев вижте във видеото тук.

*Снимка: Богомил Грозев

Няколко часа преди до сблъсъка предлагаме разказ назад във времето. Откъде са започнали братята Кубрат и Тервел Пулеви, как са стигнали до върха и какво предстои – гледайте в ексклузивното предаване „Синове” на NovaPlay.