Господарите ще изненадат 300 000-ният си фен във Facebook

Репортажният екип на „Господари на ефира“ бе отличен с престижната ежегодна награда на Съюзът на българските журналисти (СБЖ) в категория Телевизия. На церемонията присъстваха репортерите на предаването от София Влади Василев и Боби Ваклинов, както и кореспондентът за Пловдив Илиян Велков. Густо ми е Велков прие отличието и благодари от името на целия екип и колегите си от цяла България. Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Плевен, Русе, Сливен и Стара Загора са градовете, в които „Господари на ефира“ има репортери. Предстои списъкът да бъде допълван, тъй като както каза самият Велков: „Проблеми има навсякъде“. Той подчерта, че „това е поредната награда за предаването и една от най-престижните (защото се присъжда от колеги журналисти), но всъщност най-голямата награда е доверието на хората!“. 

А доказателства за доверието и любовта на зрителите към „Господари на ефира” не липсват. Шоуто вече се радва на 300 000-ният си фен на официалната страница във Facebook, което я прави една от най-големите в социалните мрежи по нашите географски ширини. Екипът на предаването зорко е проследил кой е фен № 300 000 и следващата седмица е подготвил една специална изненада за него.

Престижната награда и доверието на хората мотивират още повече екипът на „Господари на ефира” да задълбочи своите журналистически разследвания. Още следващата седмица репортерите на Господарите отново ще се развихрят, стартирайки поредица от репортажи, които за първи път ще покажат всички известни начини, по които бензиностанциите от години ни мамят с количеството гориво, което наливаме в автомобилите си. Много е показано, изписано и изговорено по един от големите потребителски проблеми в България, но в действителност за първи път ще видим разследване, което с помощта на Агенцията по метрология ще ни покаже и научно ще обясни всички видове измами.

Не пропускайте разследванията на „Господари на ефира“  в ефира на Нова и в новия им начален час. От вторник, 16 декември, шоуто ще започват в нов час – 22.00 ч., за радост на  по-невръстните си почитатели.