Темите и гостите в предаването тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова

Тази неделя в предаването „Дикоff” по Нова рап певецът Криско застава срещу Сашо Диков, за да разкаже за превъплъщенията и високите токчета на сцената на „Като две капки вода” и защо е важно да бъдеш сериозен. В предаването очаквайте още:

Професия „майка”? Една история на Даниела Тренчева как десетки жени участват в трафик и търговия на собствените си деца, защото вярват, че така стават техни спасители. Очаквайте разказ за каналите, донорите и техните оправдания.

Докато Парламентът почива, Стажанта броди на друг адрес - граничен пункт Капитан Андрево. Какво се случва на митници Свиленград ще разберем от разследващия журналист Слави Ангелов и Стажанта, за когото почвен ден няма.

Кой и за какво използва образованието като разменна монета, кои са Жолио Кюри, Асен Златаров и Михаил Ломоносов и защо българската просвета има остра нужда от реформи? Отговори от министъра на та професор Тодор Танев в един разговор в „Дикoff” за учението с любов..

Един маг, един премиер и един водещ. Какво ги свързва? Маг Светлина очи в очи със Сашо Диков.

Кой и защо предрече гражданска война в България? Бившият шеф на „Булгаргаз” Васил Филипов пред Сашо Диков за енергиийните зависимости и престъпните схеми, за Великите сили и малка България, за газовия хъб и политическите тролове. И по-силен ли е гладът от страха и идва ли наистина гражданска война?

За пешките и хората. Носителят на шахматния „Оскар” Веселин Топалов в едно различно интервю. Животът не е само черно и бяло. Мислите на един световен шампион.

Гледайте „Дикоff” тази неделя от 16.00 до 19.00 ч. по Нова