Не пропускайте да видите кои ще са новите късметлии най-щедрото предаване в събота от 19.30 ч. по Нова

Тази събота предаването Национална лотария по Нова отново доказа, че телевизионните му игри са най-щедрите в българския ефир.

С чисто нов френски автомобил от студиото на предаването си тръгна и Пламен Пешев от град Враца. Съперници му в играта „На крачка от късмета”  Пламен Назаров от град Пловдив и Мариета Николова от град Нова Загора нямаха неговия късмет, но получиха по 1 000 лева утешителна награда.  Победителят Пламен Пешев е на 36 години и работи като снабдител в строителна фирма.  „Късметът беше на моя страна тази вечер. Колата е уникална. Мечтите се сбъдват“, беше коментарът на късметлията след края на предаването.

„Сейфовете“ на Национална лотария и тази седмица не пропуснаха да се разплатят щедро с двама участника – Мария Вангелова от град Хасково и Муса Узунов от село Бабяк. Пръв играта напусна Муса с печалба от 6500 лева. Мария пък си тръгна със сумата от 24 000 лева. „Много съм доволна. Не съм очаквала, че ще спечеля толкова пари. Със сигурност ще даря една част от печалба ми. Останалите пари ще използвам за екскурзии“, заяви с усмивка щастливката. Мария Вангелова е на 35 години. В момента  е безработна. Семейна е и има едно детенце.

И тази седмица Национална лотария доказа, че е с най-доброто покритие в България. Навсякъде хората печелят страхотни печалби. Захари Бахаров и Рая Пакова посрещнаха 11 късметлии от различни краища на България, за да им връчат чекове за печалбите, които са си спечелили от игрите на Национална лотария.  Ружди Хюсеин от село Карагеоргиево е първият участник, който печели 100 000 лева от билета „Монте Карло Рулетка“. „Сбъдна ми се мечтата. С тези пари ще си купя самостоятелна къща“, сподели с екипа на Национална лотария големият късметлия.  Петко Петков от град Русе получи чек за печалбата си в размер на 50 000 лева от играта „Лото Спорт“. Петко е познал 10 от 20-те изтеглени числа в играта. Заложил е само 50 стотинки. Ако беше играл със залог от 1 лев и „СПОРТ БОНУС“, щеше да спечели 700 000 лева.

Чекове за 10 000 лева печалба всеки от билетите „Лото+“,  „Мечтаният дом“ и  „Печалба за цял живот“ получиха Ганка Илинова от село Попинци, Боян Пусалски от град Съединение и Юлия Василева от град София. Билетите  „МЕГА МИЛИОНИ“, „Печалба за цял живот”, „Сбъдни мечтите си“, „Златната 7“ и „Лото Зодиак“ ощастливиха с по 5000 лева Анелия Христова от село Вакарел, Елиза Иванова от град Козлудуй, Диана Илиева от град София, Димитър Събев от град Ямбол и Ертан Хасан от село Тракиец. Антон Методиев от гр. София също получи чек за 5 000 лева печалба. Спечелил си ги е от играта „Лото 6 от 47“.  Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Красимир Иванов от гр. София, който бе поредният изтеглен участник от жребиите.

В последната игра - „МЕГА ДЖАКПОТ”, щастливецът, който получи възможност да завърти „Колелото на късмета“,  бе Радослав Стойчев на 22 години от град Велико Търново. Бързо и уверено участникът бе натрупа 20 000 лева. Той реши да не рискува спечелените пари и се отказа. „Пожелавам на всички да си купуват билетчета, да ги регистрират и да вярват. Аз съм случаен участник“, бяха последните думи на Радослав, преди да си тръгне от студиото на Национална лотария.

Не пропускайте да видите кои ще са новите късметлии в игрите на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова.