Гледайте най-щедрото шоу в България всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Шансовете за печалби в Националната лотария се увеличават още повече. Най-щедрото шоу в България тази седмица представи  най-новия си билет – „Лото 6 от 47“. Така в играта, която произведе няколко милионери само за два месеца, вече може да се забогатява и с билет. джакпотът е от 1 000 000 до 3 200 000 лева, включващ къща и спортна кола. Тегленията на печелившите числа са всеки ден в централната емисия новини от 19.00 ч. по Нова Телевизия.

С билет „Лото 6 от 47“ може да спечелите  „Участие в жребии за Телевизионните игри Национална лотария“, които се излъчват  в събота от 19.30 ч. по Нова с печалби за над 1 милион лева. Всеки билет „Лото 6 от 47“ дава и шанс за допълнителна печалба до 50 000 лева и 10 спортни автомобила, която може да спечелите на момента от бонус играта в билета. Детайлна информация за билет „Лото 6 от 47“ може да получите на официалния сайт на Национална лотария – www.7777.bg.

Тази седмица Национална лотария раздаде парични и предметни печалби за 431 502 лева. В играта „На крачка от късмета“ Стефан Ковачев от град София спечели чисто нов автомобил. Стефан е на 57 години и работи като таксиметров шофьор. „Много съм доволен. Новата кола ще я направя такси, за да може да се чувствам по-комфортно и аз, и клиентите ми“. Късметлийският билет за Стефан е „Печалба за цял живот“. С печалби от играта „Сейфове“ тази седмица си тръгнаха Мария Величкова от град София и Яна Келпекова от град Гоце Делчев.  Яна напусна играта с  4000 лева, а Мария спечели 12 000 лева.

Тази седмица, чекове за големи печалби от игрите на Национална лотария получиха 15 човека. ТОП късметлия на вечерта беше Орлин Ангелов от село Везенково, който е спечелил 200 000 лева от билета „Лото+“. Чек за 50 000 лева печалба, също от билет „Лото+“, получи Мехрабодин Хайрудин от град София. Марин Иванов от град Нова Загора пък си е спечелил 15 000 лева от играта „Лото Спорт“. Мария Атанасова от град Бургас получи чек за 10 000 печалба от билет „Лото+“. Чекове за печалби от 10 000 лева от билети „Сбъдни мечтите си“, „Златната 7“,  „Печалба за цял живот“, „Лото+“ и „Лото Зодиак“ получиха и Величка Калчева от град Елхово, Янка Димитрова от село Горни Дъбник, Снежана Бояджиева от град Суворово, Христо Василев от град Пловдив , Костадин Котев от град Пловдив  и Садидин Поюклиев от град Плевен. Нина Николова от град Враца е имала късмет в играта „Лото 6 от 47“ и е спечелила 5 002 лева. Чекове за по 5000 лева печалба от билети „Златната 7“, „Монте Карло Рулетка“ и „Лото Зодиак“ получиха Снежанка Спасова от град София, Светла Тодорова от град Варна, Маргарита Вълканова от град Бургас и Васил Тодоров от град София. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Сузана Цакова от гр. Ловеч, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

В играта „Мега джакпот” късметът беше на страната на Георги Борисов от село Владая, която спечели 25 000 лева.

Гледайте Национална лотария с водещи Захари Бахаров и Рая Пакова всяка събота от 19.30 ч. по Нова.