Историята в документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер по Нова ще припомни на зрителите как една съпруга не само разорява мъжа си и настройва дъщерите си срещу него, но изправя семейството пред риск от разпадане.

Историята започва щастливо – 52-годишният Милен живее в хармония с красивата си съпруга Дария и двете им дъщери. Макар да е на 36 години, откакто се е омъжила, тя не е работила. Не се е и налагало, защото Милен винаги е работил като строителен инженер, печелил е доста добре и е осигурявал луксозен живот за семейството си. Животът им обаче претърпява обрат, след като фирмата на Милен фалира. Съпругата и децата му отказват да приемат новата реалност и продължават да изискват лукса, на който са свикнали с години. Фалиралият съпруг е шокиран от неразбирането и меркантилността, които среща у дома.

Опитите на Милен да поиска подкрепа от най-близките удрят на камък. Вместо да му помогнат, като ограничат своите прищевки, дъщерите и съпругата му го нападат с обвинения, че един мъж и баща е длъжен винаги да осигурява висок стандарт. Равносметката за Милен е ясна – той разбира, че семейството му го обича, единствено когато носи достатъчно пари. Обратите не спират дотук. След като остава сам, Милен се връща в бранша и възстановява високия си стандарт на живот. Дали обаче е готов да приеме Дария обратно след житейския урок, който научава? Отговорите зрителите ще разберат в епизода от специалната селекция на документалното риалити „Съдби на кръстопът” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова.