Поредицата ще се излъчва всеки петък от 20.10 ч. от 14 август

Viasat Nature ще представи на зрителите голямо разнообразие от животни, отглеждани в зоопарка в Берлин, с продукцията „Бебета в зоопарка”, която ще се излъчва всеки петък от 20.10 ч. от 14 август. Поредицата представя дома на хиляди бебета животни, разположен в сърцето на Берлин. Институцията има 170-годишна история и представлява една от най-големите атракции в германската столица. Зоопаркът предоставя добри условия за отглеждането на малките в естествена среда и ежедневна грижа за тяхното добро състояние.

„Бебета в зоопарка” документира съдбата на животните – непрекъснатите грижи за бременните майки, първите изживявания на новородените и трудностите в ранните им години. Продукцията запознава още с етапите на израстване на малките и правото им на свободен живот.

Десетте епизода проследяват появата на новородени в зоопарка – от малкото яванско леопардче Пиланджи до бебетата на черните носорози. Натоварените дни на служителката Ангелика се превръщат в истинско предизвикателство, поставайки я в ситуации като първото раждане на шотландско пони и денонощно хранене с шише на рядко чакско пекари.

Още за продукциите на Viasat Nature ще откриете на http://viasatnature.bg/, както и на Facebоок страницата на канала.