Гледайте най-интересните спортни събития в неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място през уикенда в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали тази неделя са финалът на Евробаскет 2015, състезанието за Голямата награда на Сингапур във Формула 1 и важни мачове от Висшата лига, френската Лига 1 и родната „А” ПФГ,  които феновете могат да следят в HD качество. 

Две интересни срещи във Висшата лига ще се проведат в неделя, а феновете на английският футбол ще могат да ги гледат пряка в ефира на Diema Sport.  От 15.30 ч. Тотнъм Хотспър излиза срещу Кристъл Палас, а от 18.00 ч. започва напрегната среща между Саутхямптън и Манчестър Юнайтед, в която червените дяволи ще искат да се докажат след неубедителния старт на сезона.

Кулминация в спортната програма на Diema Sport в неделя е изненадващият финал за титлата в Евробаскет 2015 между Испания и Литва. След неочакваното си класиране литовците се заканват, че ще поднесат последната изненада на Европейското първенство по баскетбол,  а ще изпълнят ли заканата си феновете ще могат да видят от 19.55 ч. директно в ефира на Diema Sport. Състезанието за Гран При на Сингапур във Формула 1 пък  е спортната кулминация в неделя по Diema Sport 2. Луис Хамилтън ще се опита да затвърди позициите си на атрактивното улично трасе, а феновете на високите скорости могат да проследят на живо дали ще успее в неделя от 15.00 ч. по Diema Sport 2. 

Интересни срещи през този уикенд предлага и родната „А” ПФГ. В програмата на Diema Sport 2 в неделя запазено място имат още два мача от „А” група:  Локомотив - Пирин (17.30 ч.) и Левски - Берое (20.00 ч.).  Феновете на френският футбол пък могат да проследят един от най-интригуващите сблъсъци в Лига 1 между грандовете Марслия и Лион в неделя от 22.00 ч. по Нова.

Не пропускайте най-интересните спортни срещи тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата GongPlay.

Снимка: БГНЕС