Гледайте срещата днес от 18.45 ч. директно в ефира на Diema Sport 2, както и на онлайн платформата Gong Play

ЦСКА посреща Нефтохимик Бургас в 1/16-финален двубой за Купата на България днес от 18.45 ч. на стадион „Българска армия”. Феновете ще могат да гледат срещите директно в ефира на Diema Sport 2, както и на онлайн платформата Gong Play.

След като преодоляха противниците в междуобластните квалификации, сега „армейците" застават на пътя на втородивизионния бургаски тим, който се очаква да е сериозно препятствие по пътя на столичани към следващия кръг.

Нефтохимик ще разчита на всичките си налични футболисти, а под рамката на вратата ще е Йордан Господинов, който има богат опит по терените в България.  Христо Янев вероятно ще заложи на най-добрите си футболисти в момента. Очакванията са сред титулярите да се върнат Борис Галчев и Преслав Йорданов, които пропуснаха двубоя със София 2010 от 7-ия кръг на Югозападната В група. Атаката ще е водена от Преслав Йорданов.

Не пропускайте развръзката в сблъсъка между ЦСКА и Нефтохимик по пътя към Купата на България днес от 18.45 ч. по Diema Sport 2, както и на онлайн платформата Gong Play.

Снимка: LAP.bg, Илиян Телкеджиев