Не пропускайте срещата Кубрат Пулев – Джордж Ариас тази вечер от 22.40 ч. на живо само по Diema Sport 2

Броени часове остават до дългоочаквания сблъсък на българския боксьор Кубрат Пулев и бразилския му суперник Джордж Ариас, който любителите на бокса могат да проследят на живо тази вечер от 22.40 ч. директно само в ефира на Diema Sport 2 и в платформата Gong Play

В ексклузивно интервю за Спортните новини на Нова Кубрат Пулев даде подробности, броени часове преди да излезе на боксовия ринг. „Изградили сме стратегия, която би трябвало да проработи. Тренировъчният процес се проведе абсолютно нормално и по план”, отбеляза боксьорът. „Не един път казах, че мачът за световната титла ми даде допълнителен опит. Въпреки всичко продължавам да се уча и да се развивам”, подчерта Кобрата. 

Боксовата програма стартира още в 19.30 ч. със спортно студио с водещ Емил Здравков, за да предложи поредица от атрактивни мачове, професионални коментари и анализи. В минутите преди началото на горещия сблъсък зрителите ще станат свидетели на ексклузивни интервюта с Кубрат Пулев и Джордж Ариас.

Първият български олимпийски шампион по бокс Георги Костадинов ще сподели прогнозата си за предстоящата среща. Специални гости в студиото ще анализират двубоя, както и печелившата стратегия за Кубрат Пулев, а Огнян Георгиев ще коментира срещата.

Съботната вечер обещава истинско изживяване за феновете на бокса в ефира на най-новия спортен канал на Нова, част от пакета Diema Extra. Кобрата ще сподели първите си емоции със зрителите на Diema Sport 2 веднага след края на двубоя.

Снимка: Красена Ангелова