Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата Gong Play

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали днес са състезанието за Голямата награда на Мексико във Формула 1, старта на 70-ия сезон на Националната баскетболна асоциация, както и важни мачове от Английската висша лига и френската Лига 1, които феновете могат да следят в HD качество. 

Състезанието за Гран При на САЩ във Формула 1 е спортната кулминация тази вечер от 21.00 ч. по Diema Sport 2 . Спортният канал Diema Sport пък ще излъчи от 22.30 ч. директно мачът Бостън Селтикс и Сан Антонио Спърс, който бележи старта на юбилейния 70-и сезон на „Лигата на извънземните” от Националната bаскетболна aсоциация.

Diema Sport ще зарадва и любителите на  английския футбол от 15.30 ч. с гостуването на  Съндърланд на Евертън. „Карамелите" са в златната среда на таблицата с актив от 13 точки, а гостите в този мач са в зоната на изпадащите с едва 6 точки. В ефира на Diema Sport 2 днес пък запазено място имат две срещи от френската Лига 1: Ница - Лил (15.00 ч.) и Монако – Анже (18.00 ч.). 

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата Gong Play.

Снимка: БГНЕС