В рамките на кампанията „Небръснат четвъртък” през ноември Diema ще излъчи „Автомобил 19”, „G.I. Joe: Изгревът на Кобра”, „Смъртоносна надпревара 2” и „Смъртоносна надпревара 3: Адска жега”

Хитови екшън заглавия, високи скорости и динамични сюжети ще предложи програмата на Diema всеки четвъртък през ноември. В рамките на кампанията „Небръснат четвъртък” зрителите могат да гледат филмите „Автомобил 19”, „G.I. Joe: Изгревът на Кобра”, „Смъртоносна надпревара 2” и „Смъртоносна надпревара 3: Адска жега”. 

Екшън маратонът започва на 5 ноември от 22.00 ч., когато звездата Пол Уокър отново ще седне зад волана, за да се впусне в шеметно бягство в екшън-трилъра „Автомобил 19”.

Уокър влиза в ролята на обикновен американски турист, чиято единствена цел е да се позабавлява в Южна Африка. За да си спести проблеми с огромните разстояния, той наема кола. Скоро става ясно, че автомобилът е издирван от полицейските служби и няколко криминални организации. Без да подозира, той се превръща в мишена на преследващите го корумпирани полицаи и безмилостни наемници.

Екшън приключение очаква зрителите на Diema и следващия четвъртък, 12 ноември, от 22.00 ч. с филма „G.I. JOE: Изгревът на Кобра”. Чанинг Тейтъм, Марлън Уейънс, Сиена Милър и Денис Куейд са част от елитен отряд, който обикаля света с най-новото в шпионските технологии и военното оборудване. Мисията на отряда е да се бори срещу търговец на оръжия и организацията „Кобра”, чиято цел е да всее хаос в света. 

Кино маратонът в рамките на филмовата кампания продължава на 19 и 26 ноември, когато Diema ще излъчи съответно екшън-трилърите „Смъртоносна надпревара 2” и „Смъртоносна надпревара 3: Адска жега”, изпълнени с много адреналин и високи скорости.  

Гледайте филмите от кампанията „Небръснат четвъртък” през ноември – всеки четвъртък от 22.00 ч. по Diema