Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на каналите от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата Gong Play

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали днес са важни мачове от родната „А” ПФГ и френската Лига 1, които феновете могат да следят в HD качество. 

От 15.00 ч. феновете могат да проследят срещата между Каен и Анже от френската Лига 1 директно в ефира на Diema Sport. Каналът ще излъчи от 22.30 ч. и сблъсъка между Лос Анджелис Клипърс и Торонто Раптърс в Националната Баскетболна Асоциация

В ефира на Diema Sport 2 днес пък запазено място имат две срещи от „А” ПФГ: Черно море - Ботев (14.00 ч.) и Пирин – Левски (16.30 ч.).  Почитателите на френския футбол могат да проследят директно по Diema Sport 2 от 22.00 ч. срещата Сент Етиен – Марсилия.

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата Gong Play.