Берлин задържа жената на Реймънд „Ред” Редингтън като заложник тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Двубоят между Реймънд „Ред” Редингтън и мистериозният престъпник Берлин е  на път да стигне своята кулминация в „Черният списък” по Нова. В епизода на премиерният криминален сериал тази вечер по Нова Берлин взима жената на Ред за заложница и се опитва да го ликвидира.

Междувременно Елизабет „Лиз” Кийн и нейните колеги от ФБР разследват мистериозен обир в полския клон на Монарх Дъглас Банк – финансова институция, свързана с мафията. Оказва се, че това е поредната схема за пране на пари, Реймънд се намесва в разследването, след като разбира, че Берлин държи своите пари именно в тази банка. Ред успява да отмъкне авоарите на своя противник и организира среща с цел размяна на парите срещу съпругата му.

Какви разкрития предстоят и ще успее ли Ред да спре Берлин, преди да е станало твърде късно? Гледайте втори епизод от втори сезон на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук