Не пропускайте най-интересните спортни събития този уикенд в ефира на Diema Sport 2 HD и Diema Sport HD, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази събота и неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra. Оспорваното дерби в 25-ия кръг на  Висшата лига на Англия между Манчестър Сити и Лестър на „Етихад Стейдиъм” е спортната кулминация в програмата на Diema Sport 2  HD днес от 14.45 ч., която феновете могат да проследят на живо в HD качество. „Гражданите” и „лисиците” заемат първите две места в класирането и ще трябва да дадат отговори на доста въпроси. В момента Лестър е първи с 50 точки, а Сити са втори с 47.

Освен дербито на кръга, Diema Sport 2 HD ще предложи в програмата си днес още две оспорвани срещи от Висшата лига. От 17.00 ч. феновете на английския футбол могат да проследят директно мача между Ливърпул и Съндърланд, а от 19.30 ч. каналът ще излъчи сблъсъка на  Саутхямптън с Уест Хям Юнайтед. Програмата на Diema Sport HD днес пък ще зарадва почитателите на френския футбол с три интересни мача от Лига 1: Монако – Ница (15.00 ч.), Анже – Лион (18.00 ч.) и Каен – Реймс (21.00 ч.).

В неделя Diema Sport HD ще зарадва и почитателите на баскетбола с две интересни срещи. От 13.30 ч. феновете могат да проследят сблъсъка между Барселона Ласа и Морабанк Андора в Лига Ендеса, а от 21.00 ч. ще станем  свидетели на извънземните изпълнения на Маями Хийт и Лос Анджелис Клипърс  в мач от НБА. Програмата на Diema Sport HD в неделя включва и оспорваната среща между Челси и Манчестър Юнайтед от  Висшата лига на Англия. В неделя програмата на  Diema Sport 2 HD ще предложи на феновете на френския футбол три оспорвани срещи от Лига 1. От 15.00 ч. започва двубоя между Лил и Рен, а от 18.00 ч. Бордо посреща Сент Етиен. Най-оспорваният мач от кръга между Марсилия и Пари Сен Жермен ще започне от 22.00 ч. в ефира на канала.  Diema Sport 2 HD ще излъчи в 20.00 ч. и баскетболния сблъсък между Лаборал Куча и Валенсия в Лига Ендеса.

Не пропускайте най-интересните спортни събития този уикенд в ефира на Diema Sport 2 HD и Diema Sport HD, част от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата Gong Play

Снимка: Gulliver