Филмът на „Лента” се радва на завиден зрителски интерес в първата седмица след премиерата си

Легендарният актьор Робърт Де Ниро донесе успех за хитовата американска комедия „Ох, на дядо!”, а лентата оглави боксофис класацията в България през изминалия уикенд (5-7 февруари). Рекорден за жанра брой зрители в кино салоните са гледали сюжета, режисиран от Дан Мейзър, който доказва, че човек винаги трябва да очаква неочакваното.

На екрана Робърт Де Ниро – в образа на чаровен и похотлив старец, предприема едно лудо пътуване, чиято цел е да убеди внука си – в ролята младият и обещаващ актьор Зак Ефрон, да не се жени прибързано за неподходящата жена. Двамата се изправят пред безкрайни забавления и куриозни ситуации, а целта на това пътешествие е да усетят сладостта на живота. 

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След като компанията вече представи на българските зрители селекция от изключителни холивудски заглавия, от 5 февруари любителите на киното имат възможността да се насладят на първото премиерно заглавие за 2016 в кино салоните в страната – „Ох, на дядо!”.

Информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на сайта lenta.kinonova.bg