Целият тенис турнир ще се излъчва на живо по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и в GongPlay. Gong.bg подготвя специална секция „Голям тенис с Gong.bg”

Българската тенис звезда Григор Димитров ще започне участието си на турнира Делрей Бийч Оупън срещу израелеца Дуди Села. Целият турнир, който ще продължи от 15 до 21 февруари, ще се излъчва на живо по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и на платформата GongPlay. Gong.bg подготвя специална секция „Голям тенис с Gong.bg”, която ще стартира на 15 февруари.

Григор Димитров е поставен под №4 в схемата, а жребият определено е отличен за българската ракета. Затова помогна и отказването от турнира на Милош Раонич, който иначе щеше да е водач.

В първия кръг Димитров ще се изправи срещу израелеца Дуди Села (№91 в света), срещу когото има 3:0 победи в преките двубои. В следващия етап евентуален съперник ще бъде победителят от мача между Дамир Джумхур (№78) и Рикардас Беранкис (№102). 

Най-сериозното име, което може да срещне българинът на 1/4-финал, е осмият поставен Адриан Манарино (№49). Иначе най-високо поставен в долната половина, в която е Григор Димитров, е Бърнард Томич (№14), срещу когото той може да се изправи на полуфинал. Повече четете в Gong.bg

Снимка: ЕПА/БГНЕС