В България турнирът Делрей Бийч Оупън ще се излъчва на живо по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и в GongPlay

Тенис турнирът Делрей Бийч Оупън започва след броени часове с квалификациите и демонстративните мачове, но местните го използват сериозно за реклама и привличане на повече туристи. Турнирът, който ще продължи от 15 до 21 февруари, ще се излъчва на живо по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и на платформата GongPlay

В съобщението си към евентуалните заинтересовани фенове да посетят събитието е включено и името на една от големите звезди в надпреварата Григор Димитров. „Ако се чудите дали да дойдете във Флорида, можете да го направите за турнира в Делрей Бийч. В него участват някои от най-силните тенисисти в АТР, предвождани от 14-ия в света Кевин Андерсън и още един от Топ 20  – австралиеца Бърнард Томич”, гласи реклама в едно от водещите местни издания Sun Sentinel.

И още: „Да не забравяме, че ще видим и носещия класата и стилните си удари българин Григор Димитров. Има още големи тенисисти, които си заслужават вниманието и шоуто не е за изпускане”. Изданието уточнява, че цената на билетите е от 29 до 85 долара за ден.

В България това шоу ще се излъчва на живо по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и на платформата GongPlay. Gong.bg подготвя специална секция „Голям тенис с Gong.bg”, която ще стартира на 15 февруари. 

Снимка: Gulliver/GettyImages