Не пропускайте „Предизвикателство за изгряващите звезди”, „Звездна събота” и кулминацията „Мачът на звездите“ в НБА – на живо по Diema Sport HD в три поредни вълнуващи нощи

Българските фенове имат невероятния шанс да гледат директно от Торонто баскетболното шоу на годината NBA All Star 2016 по Diema Sport HD този уикенд. Любителите на баскетбола ще имат възможността да се насладят на „Мачът на звездите” от NBA, който ще се излъчи директно по Diema Sport HD от 3.30 ч. в нощта на неделя срещу понеделник.

Загрявката за топ шоуто започна с „Предизвикателство за изгряващите звезди” в петъчната нощ. В 3.00 ч. в нощта на събота срещу неделя най-страстните баскетболни фенове проследиха и „Звездна събота”, състезанията по изкусни баскетболни умения, стрелба от зоната за 3 точки и зрелищни забивки.

Diema Sport HD ще предложи и няколко повторения на тези събития в програмата си, като първите от тях са: в събота от 16.00 ч. – на „Предизвикателство за изгряващите звезди”, в неделя от 10.30 ч. – на „Звездна събота” и в понеделник от 17.00 ч. – на „Мачът на звездите” от NBA.

Миналата година Нова Броудкастинг Груп придоби правата за едно от най-атрактивните спортни състезания в света – мачовете от Националната Баскетболна Асоциация. 

Баскетболните мачове ще могат да се гледат и на интернет платформата GongPlay, а любопитни подробности и разширени информации очаквайте на Gong.bg.

Снимка: Shutterstock