Срещата ще се излъчва на живо по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и в GongPlay. Gong.bg подготвя специална секция „Голям тенис с Gong.bg”

Българският тенисист Григор Димитров стартира участието си в турнира Делрей Бийч Оупън тази вечер. В 19.30 ч. българско време първата ни ракета ще започне двубоя си срещу израелеца Дуди Села. Мачът на Григор Димитров срещу Села може да бъде проследен на живо по Diema Sport 2 HD и на платформата  Gong Play.  Сайтът Gong.bg подготвя специална секция „Голям тенис с Gong.bg”, която ще стартира на 15 февруари.

В следващия етап евентуален съперник на Григор ще бъде победителят от мача между Дамир Джумхур (№78) и Рикардас Беранкис (№102). Григор Димитров е поставен под №4 в схемата, а жребият определено е отличен за българската ракета. Затова помогна и отказването от турнира на Милош Раонич, който иначе щеше да е водач. Шансовете на нашата ракета за класиране по-напред се увеличават.

Целият тенис турнир Делрей Бийч Оупън  ще бъде излъчван на живо по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, както и на онлайн платформата Gong Play. Повече по тематъа четете на Gong.bg.

Снимка: БГНЕС