Не пропускайте мача на българската тенис звезда Григор Димитров тази вечер на живо по Diema Sport 2 HD и в GongPlay

Българската тенис звезда Григор Димитров ще се изправи тази нощ срещу съперника си във втория кръг на турнира Делрей Бийч Оупън. Двубоят срещу босненеца Дамир Джумхур е насрочен за 18.00 ч. следобед местно време, което означава, че няма да започне преди 1.00 след полунощ в България. 

Мачът на Григор Димитров срещу Дамир Джумхур можете да гледате на живо по Diema Sport 2 HD, в платформата GongPlay и в Gong.bg. След срещата на българската тенис ракета предстои само двубоят на двойки на братята Майк и Боб Брайън срещу австралийците Джон Милман и Джон-Патрик Смит. 

След развоя на двубоите от първия кръг на турнира Делрей Бийч Оупън в САЩ, изведнъж Григор Димитров стана големият фаворит и вече е най-високопоставеният сред останалите в надпреварата. Първите трима вече отпаднаха, а българският тенисист е четвърти в схемата. 

Любителите на тениса могат да гледат по четири двубоя от АТП турнира всяка вечер в ефира на Diema Extra, както и в GongPlay. Началният час на ранните е от 19.30 и 21.30, а през нощта срещите са от 1.00 и 3.00 ч. българско време. В събота (20 февруари) е времето за решителните двубои – първият полуфинал е в 22.00 ч., а вторият е в три часа след полунощ. В неделната вечер от 20.00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично е с начален час 22.00. 

Феновете могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание в специалната секция „Голям тенис с Gong.bg”, както и във Facebook страницата на Gong.bg.

Снимка: БГНЕС