Мачовете на Григор Димитров в турнира Делрей Бийч Оупън можете да следите на живо по Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD и в GongPlay

След като отговори на интересни блиц въпроси за официалния сайт на турнира в Делрей Бийч, българският тенисист Григор Димитров даде още едно любопитно интервю, в което отговори на още любопитни въпроси, пише Gong.bg. В интервюто той определя като своя слабост факта, че е „безнадежден романтик”, иска Джони Деп да изиграе образа му във филм и обича да се разхожда в свободното си време. Междувременно малко по-късно българската тенис ракета се появи в тенис комплекса, дегизиран като Джони Деп, но това не заблуди верните му фенове. Ето всички въпроси и отговори на Григор Димитров:

Кой актьор искате да ви играе във филм? 
Джони Деп.

Най-омразно фитнес упражнение? 
Нямам такова.

Мач, който би искал да изиграеш отново? 
На Уимбълдън преди две години срещу Джокович.

Най-голяма слабост на корта или извън него? 
Безнадежден романтик.

Най-голямо предимство на корта или извън него? 
Предполагам, че физиката ми.

Любимо място за ваканция? 
Биг Сър, Калифорния.

Ако можеш да избереш последното си ядене на света, какво би било то? 
Пържола.

Тенис идол? 
Имаше няколко, честно казано, но нека кажа Андре Агаси.

Любимо неща, което правиш в почивен ден? 
Да отида до някое хубаво кафене сутринта и просто да се разхождам.

Любителите на тениса могат да гледат по четири двубоя от АТП турнира всяка вечер в ефира на Diema Extra, както и в GongPlay. Началният час на ранните е от 19.30 и 21.30, а през нощта срещите са от 1.00 и 3.00 ч. българско време. В събота (20 февруари) е времето за решителните двубои – първият полуфинал е в 22.00 ч., а вторият е в три часа след полунощ. В неделната вечер от 20.00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично е с начален час 22.00. 

Феновете могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание в специалната секция „Голям тенис с Gong.bg”, както и във Facebook страницата на Gong.bg.

Снимка: БГНЕС