Мачовете на Григор Димитров в турнира Делрей Бийч Оупън можете да следите на живо по Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD и в GongPlay

Българската тенис звезда Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на Делрей Бийч Оупън, след като победи босненеца Дамир Джумхур във втория кръг на турнира.

Мачът се оказа доста тежък за нашия тенисист. Григор Димитров имаше нужда от два часа, за да победи своя противник. Българската ракета трябваше да преодолее изоставане от един сет и въпреки многото грешки и колебливи изяви, показа характер, благодарение на който се поздрави с успеха с 2:1 сета (4:6, 6:4, 6:3).

Следващият опонент на българската тенис звезда ще е осмият в схемата Адриан Манарино, който се справи с японеца Тацума Ито във втория кръг на турнира. Двубоят между двамата ще се проведе в петък и ще може да го проследен директно по Diema Sport 2 и онлайн платформата GongPlay.

Любителите на тениса могат да гледат по четири двубоя от АТП турнира всяка вечер в ефира на Diema Extra, както и в GongPlay. Началният час на ранните е от 19.30 и 21.30, а през нощта срещите са от 1.00 и 3.00 ч. българско време. В събота (20 февруари) е времето за решителните двубои – първият полуфинал е в 22.00 ч., а вторият е в три часа след полунощ. В неделната вечер от 20.00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично е с начален час 22.00. 

Феновете могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание в специалната секция „Голям тенис с Gong.bg”, както и във Facebook страницата на Gong.bg.

Снимка: Gulliver/GettyImages