Не пропускайте мача на българския тенисист тази вечер от 19.30 ч. на живо по Diema Sport 2 HD и в онлайн платформата GongPlay

Българската тенис звезда Григор Димитров излиза в двубой срещу Адриан Манарино на четвъртфинала на турнира в Делрей Бийч тази вечер от 19.30 ч. Срещата с французина ще се излъчва директно по Diema Sport 2 HD и в онлайн платформата GongPlay, а всички новини по темата можете да следите и на сайта Gong.bg.

27-годишният французин със сигурност стана по-известен сред родните фенове на тениса след участието на международния турнир, който се проведе в столичната зала „Арена Армеец”. В София намиращият се под номер 49 в света записа две победи, преди да падне на 1/4-финалите от бъдещия шампион Роберто Баутиста-Агут. Дотук в Делрей Манарино също е с два успеха – над Малек Джазири с 2:1 сета в първи кръг и отново с 2:1 сета над японеца Тацумо Ито в осминафиналите.

Григор Димитров досега не е срещал днешния си съперник, като със сигурност е в ролята на фаворит за сблъсъка. Българинът започна много убедително с победа над Дуди Села в първия кръг, а след това преодоля срив в играта си, за да надвие босненеца Дамир Джумхур с 2:1 сета.

Ако Григор Димитров успее да преодолее поставения под номер 8 в основната схема Манарино, то той ще трябва да премери сили в полуфиналите с победителя от двойката Бенямин Бекер – Раджив Рам.

Любителите на тениса могат да гледат по четири двубоя от АТП турнира всяка вечер в ефира на Diema Extra, както и в GongPlay. Началният час на ранните е от 19.30 и 21.30, а през нощта срещите са от 1.00 и 3.00 ч. българско време. В събота (20 февруари) е времето за решителните двубои – първият полуфинал е в 22.00 ч., а вторият е в три часа след полунощ. В неделната вечер от 20.00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично е с начален час 22.00. 

Феновете могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание в специалната секция „Голям тенис с Gong.bg”, както и във Facebook страницата на Gong.bg.

Снимка: БГНЕС