На полуфиналите българският тенисист ще се изправи срещу победителя от мача Бенямин Бекер – Раджив Рам, гледайте срещите в ефира на Diema Extra и в GongPlay

Поставеният под номер 4 на турнира Делрей Бийч Григор Димитров победи французина Адриан Манарино с 6:4, 7:5 в четвъртфиналния сблъсък, който феновете проследиха на живо в ефира на Diema Sport 2 HD и в платформата GongPlay. Мачът продължи час и двадесет минути.

Българинът продължава отличното си представяне в дебюта си в надпреварата. На полуфиналите Григор Димитров ще се изправи срещу победителя от сблъсъка между Бенямин Бекер – Раджив Рам.

Любителите на тениса могат да гледат срещите от АТП турнира в ефира на Diema Extra, както и в GongPlay. В събота, 20 февруари, е времето за решителните двубои – първият полуфинал е в 22.00 ч., а вторият е в три часа след полунощ. В неделната вечер от 20.00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично е с начален час 22.00. 

Феновете могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание в специалната секция „Голям тенис с Gong.bg”, както и във Facebook страницата на Gong.bg.

Снимка: БГНЕС