Гледайте Григор Димитров на полуфинала в турнира Делрей Бийч тази вечер от 22.00 ч. на живо по Diema Sport 2 HD и в GongPlay

Българската първа ракета в мъжкия тенис Григор Димитров се справи убедително с Адриан Манарино на четвъртфиналите на турнира в Делрей Бийч и довечера ще излезе в полуфинален сблъсък срещу Раджийв Рам. Двубоят от 22.00 ч. ще се излъчва на живо в ефира на Diema Sport 2 HD и в GongPlay, а 15 минути по-рано ще стартира коментарното студио.

Григор Димитров има изключително лоша серия срещу съперника си Раджийв Рам. 31-годишният американец има три победи в двубоите срещу българина. Съперничеството между двамата започва на чалънджъра в Аахен, където американецът прави обрат с 3:6, 7:6(5), 7:6(4). На следващата година Рам побеждава с 6:4, 6:4 в Атланта. През 2012 г. американецът побеждава българина в квалификациите в Синсинати със 7:6(5), 7:6(3).

Гледайте Григор Димитров на полуфинала в турнира Делрей Бийч тази вечер от 22.00 ч. на живо по Diema Sport 2 HD и в GongPlay. В неделната вечер от 20.00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично е с начален час 22.00. 

Феновете могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание в специалната секция „Голям тенис с Gong.bg”, както и във Facebook страницата на Gong.bg.

Снимка: БГНЕС