Не пропускайте най-интересните спортни събития тази събота в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази събота в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra. В съботния ранен следобед феновете на английския футбол ще могат да проследят на живо едно от класическите дербита в английския футбол – Тотнъм - Арсенал или битката за Лондон. Двубоят е от 14.45 ч. на „Уайт Харт Лейн“ и ще бъде излъчен по Diema Sport 2 и онлайн на Gong Play. Този път обаче мачът ще бъде много повече от лондонско дерби. Причината е, че за първи път от доста години в тази напреднала фаза на шампионата и двата тима имат големи шансове за шампионската титла.

След лондонското дерби в 17.00 ч. започва оспорваният двубой Манчестър Сити - Астън Вила, който отново може да бъде гледан на живо в ефира на Diema Sport 2 и онлайн на Gong Play. Финал на футболния съботен ден в Англия ще бъде поставен в 19.30 ч., когато Уотфорд приема лидера Лестър. Мачът също има запазено място в ефира на Diema Sport 2 и онлайн на Gong Play.

Не по-малко горещ ден предстои в родната А група. Лудогорец и преследвачът Левски ще имат коварни гостувания днес. В 14.00 ч. „сините" ще се изправят на „Лаута" срещу Локомотив Пловдив, а мачът можете да наблюдавате по Diema Sport и онлайн на Gong Play. Двубоят ще бъде по-специален за новия старши треньор на Локо Илиан Илиев, който се изправя срещу бившия си отбор и постави ясна цел - трите точки. В 16.30 ч. в Благоевград Пирин приема шампиона Лудогорец и ще опита да поднесе изненада, взимайки поне точка от разградчани. Този мач ще можете да проследите също в ефира на Diema Sport, както и на онлайн платформата Gong Play. 

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази събота в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra.

Снимка: БГНЕС