Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra. Сред акцентите в програмата на спортните канали са решаващи срещи от родната А група, професионален бокс, важни мачове от Английската висша лига, френската Лига 1, Националната баскетболна асоциация и Лига Ендеса.

Неделният ден ще жъде горещ във френската Лига 1. Олимпик Марсилия посреща Тулуза от 15.00 ч., а феновете ще могат да проследят срещата по Diema Sport HD и онлайн на Gong Play. Тулуза е пред изпадане и това е битка на оцеляването за отбора, но и марсилци не могат да се похвалят с особени успехи и мястото им в горната част на таблицата не е сигурно. В неделната вечер Лион ще се бори за совето място в Шампионската лига в сблъсък срещу Гингам, а мачът има запазено в ефира на Diema Sport 2 HD и онлайн на Gong Play.

Diema Sport 2 HD ще предложи на феновете на родния футбол и две оспорвани срещи от А група. От 14.00 ч. Черно море посреща Моната и ще се постарае да спечели трите точки пред собствена публика. В 16.15 ч. каналът ще излъчи и „битката за Тракия” между Ботев Пловдив и Берое. Diema Sport HD пък ще излъчи от 18.00 ч. оспорваният сблъсък между Ует Бромич и Манчестър Юнайтед, който ще има голямо значение за класирането на двата тима в Английската висша лига.

Баскетболът също има място в програмата на Diema Sport 2 HD в 19.00 ч., когато Барселона ще се изправи срещу отбора на Уникаха в преследване на класиране на челните позиции в Испанската баскетболна лига. Почитателите на баскетбола ще станат свидетели и на последния сблъсък между Кобе Брайънт и Стеф Къри в 22.30 ч., когато Diema Sport HD ще излъчи срещата между Лос Анджелис Лейкърс и шампионите от Голдън Стейт Уориърс в Националната баскетболна асоциация.

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra.

Снимка: БГНЕС