Филмовият канал ще излъчи премиерно „Американският президент”, „Секси ботуши”, „Джобът на Господ” и „Страхотни момичета”

Любовни истории и драматични разкази ще завладеят ефира на TV 1000 през месец май в понеделник от 21.30 ч. Във втория ден на Великден – 2 май, зрителите могат да гледат „Американският президент”, а на 9 май е ред на „Секси ботуши”. Премиерата на „Джобът на Господ” е на 16 май, а на 23 май следва филмът „Страхотни момичета”.

„Американският президент” среща зрителите с Андрю Шепърд (Майкъл Дъглас), който е красив млад вдовец и запален демократ, зает с отглеждането на подрастващата си дъщеря. Той е президент на САЩ и то изключително популярен. Андрю обаче е доста самотен, а ежедневието на един президент не допуска време за интимни срещи. Когато се запознава с ослепителната лобистка Сидни Елън Уейд (Анет Бенинг), той се влюбва от пръв поглед и импулсивно я кани на официална вечеря. 

„Секси ботуши” представя Чарлз Прайс (Джоел Едгертън), който никога не е предполагал, че един ден ще се наложи да заеме мястото на баща си в семейния бизнес за обувки. Но преждевременната смърт на баща му е повод да научи, че обувното предприятие „Прайс и синове” е пред фалит. 

Мики Скарпейто (Филип Сиймур Хофман) живее в бедния работнически квартал „Джобът на Господ” със съпругата си Джийни (Кристина Хендрикс) и доведения си син Лион (Кейлъб Ландри Джоунс). Младият Лион работи на строителен обект и един ден неприкритият му расизъм довежда до убийството му от негов колега, като случаят е потулен като трудова злополука.

В „Страхотни момичета” Лили (Дакота Фанинг) е тиха, внимателна и интроспективна – дъщеря на консервативни родители. Гери (Елизабет Олсън) е със свободен дух, без задръжки и леко саркастична – дете на майка с лявоцентристки убеждения и баща, който я оставя да прави каквото си пожелае. Малко преди всяка от тях да замине за колежа, момичетата прекарват по-голямата част от времето си заедно, а скоро и двете се влюбват в едно и също момче.

Още за продукциите можете да откриете на tv1000.bg, както и на Facebоок страницата на канала.