Не пропускайте новите епизоди от сезон 16 на „Убийства в Мидсъмър“ от тази сряда, всеки делничен ден, от 9.30 ч. по NOVA

Популярната и обичана британска детективска драма „Убийства в Мидсъмър“ ще отпразнува своя 100-тен епизод в своя сезон 16, който стартира тази сряда от 9.30 ч. в ефира на NOVA. По този повод създателите на поредицата са подготвили много изненади за зрителите.

В Мидсъмър пристига нов борец срещу престъпността, който ще бъде и новият партньор на Барнаби. Актьорът Гуайлъм Лий, познат на зрителите на KINO NOVA с изпълнението си в „Кухата корона”, се присъединява към актьорския състав на „Убийства в Мидсъмър“ в ролята на районен инспектор Чарли Нелсън. Нийл Дъджън отново е в ролята на районен следовател Джон Барнаби, а екипът се допълва от завърналата се Сара (Фиона Долман), кучето Сайкс и Тамзин Малисън в ролята на патолога д-р Кейт Уайлдинг.

Петият епизод от сезон 16 на „Убийства в Мидсъмър“ е епизод номер 100. Екипът ще отбележи юбилея със специален случай, заснет в Копенхаген с участието на отличените с награди датски актьори Ан Елеонора Йоргенсен („Убийството”), Биргит Хьорт Соренсен („Правителството”), Вари Аскехаве („Убийството” и „Правителството”) и Николай Коперникус („Мост”).

Барнаби и Нелсън обединяват усилията си с две жени детективи в Копенхаген, когато шефът на бисквитената фабрика в Мидсъмър е намерен мъртъв в Дания. Пулсен (Ан Елеонора Йоргенсен) и Ден (Биргит Хьорт Соренсен) са градски ченгета, които са скептични по отношение на перспективата да работят с полицаи от затънтено английско селце. Но скоро Барнаби и Нелсън откриват, че убитият е имал с Копенхаген по-дълбоки връзки, отколкото са предполагали прочутите му бисквити „Голдън клъстърс“.

Не пропускайте новите епизоди от сезон 16 на „Убийства в Мидсъмър“ от тази сряда, всеки делничен ден, от 9.30 ч. по NOVA.

Може да гледате сериала „Убийства в Мидсъмър“ в удобно за вас време и на платформата NOVA PLAY.