Мачовете от Висшата лига се излъчват и в GONG PLAY

Любителите на качествения футбол могат да следят мачовете от Английската висша лига на живо в ефира на DIEMA SPORT и онлайн в платформата GONG PLAY, като една от решаващите битки е между отборите на Манчестър Сити и Уест Хям Юнайтед днес от 18.00 ч. 

Под ръководството на Хосел Гуардиола Манчестър Сити бележи голове за удоволствие и изглежда несломен в атака. Следващото изпитание е Уест Хям Юнайтед, където отсъствието на ключови нападатели трови атмосферата. Междувременно борбата за класирането в групите на Лига Европа допълнително тества издръжливостта на състава.

Не пропускайте срещата Манчестър Сити – Уест Хям Юнайтед днес от 18.00 ч., а преди това от 15.30 ч. отново по DIEMA SPORT и в GONG PLAY можете да гледате мача Уест Бромич Албиън – Мидълзбро.

Уест Бромич бързо забрави успеха от старта на сезона, след като загуби първото си домакинство. Отборът на Тони Пулис баче посреща новака Мидълзбро, който при завръщането си във Висшата лига след седем години досега е непобеден, но пък загуби последните си четири срещи с този съперник.