Тегленето е тази сряда от 19.45 ч. по NOVA

По темата

За колосалните 10 600 000 лева ще се борят почитателите на играта "Големият джакпот" в Национална лотария тази вечер. Рекордната печалба предизвика вълнение сред участниците, като хиляди изпробват късмета си всеки ден. 

Рязко скочи и броят на познавачите били съвсем близо до милионите. Рекордните 23 петици бяха познати в петъчното теглене, а в сряда беше уцелена и първата шестица в играта. Късметлията Панчо Панчев от София позна и шестте печеливши числа в "Големият джакпот". От огромната печалба го раздели единствено страната на монетата.

Международна офанзива за "Големият джакпот"  на Национална лотария започна през тази седмица, след като новината за голямата печалба от 10,6 милиона лева достигна и до нашите съседи. Сега освен българи, за милионите се борят гърци, македонци, сърби и румънци, които пускат фишове у нас. Във Видин наред с българите фишове пускат и румънците. На юг, в Кюстендил и Петрич, джакпотът атакуват основно македонците и гърците. Повече вижте в репортажа на корепондента на NOVA Екатерина Николова.

За да бъдат спечелени космическите 10 600 000 лева, трябва да бъдат познати шестте изтеглени числа и страната на монетата в тегленето тази вечер от 19.45 ч. по NOVA. Ако джакпотът оцелее, печалбата ще нарасне с нови 200 000 лева и ще достигне невероятните 10 800 000 лева за тегленето в петък.