Гостите в предаването тази неделя от 17.00 ч. по NOVA

В седмицата на националния празник на България 3 март, "Комбина" ще срещне зрителите с най-българския глас Валя Балканска и гайдаря Петър Янев. В предаването тази неделя от 17.00 ч. по NOVA двамата ще разкажат как в тежки времена се съхраняват българският дух и гордостта от подвига на предците. И още мъдри мисли в тежки времена – едно директно включване от Родопите.

Какво се случва в държавата, когато журналистите са на власт? Лора Крумова ще зададе този въпрос на Иван Гарелов  в качеството му на медиен съветник на служебното правителство на проф. Огнян Герджиков. Очаквайте коментара на Гарелов по дневния ред на обществото и анализ на напрежението в съседна Македония.

Централен гост в предаването тази неделя е актьорът Башар Рахал. Превъплъщенията на сцената, в "Като две капки вода" и в живота, защо се чувства българин в Америка и американец в България са само част от темите за разговор с известния актьор. И още: какво мисли Башар Рахал за политиката като шоубизнес и кои политици играят главна роля в живота ни? Очаквайте Башар Рахал пред Лора Крумова.

Тази неделя предаването ще разкаже две истории, белязани с патриотизъм. В късите си разкази Мария Йотова среща с млад фотограф, който е избрал да носи патриотизма не само в себе си, но и по себе си. 33-годишният Мартин е татуирал 10 български национални герои по тялото си. Един от тях е неговият дядо, загинал в Балканската война. На шега Мартин нарича идолите си момчетата и смята, че те  му помагат в трудни моменти. Другият герой на Мария Йотова посрещна  3 март по особен начин, като татуира лика на Апостола на тялото си пред камерата на "Комбина" и NOVA.

Тази неделя Краси Боев ще представи ММА боеца Джон Демел-Разрушителя, който се влюби в България. Зрителите ще видят какво провокира страшилището, наричан машина за убийства, да излиза на ринга с българското знаме и под звуците на каба гайда.

Скандалният рапър Криско също е специален гост в предаването. С Галя Щърбева ще говорят за добрите и лошите герои на нашето време. За паметта към миналото и бунта към настоящето. Какво провокира Криско да пише песните си и кои са неговите музи?

Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.