Не пропускайте предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щастливката Нели Петрова от село Порой стана горд собственик на чисто нов френски автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета” в предаването на Национална лотария на 4 март. “Много съм щастлива, не мога да повярвам. Радвам се, че участвах в шоуто”, каза развълнуваната късметлийка, която си е “резервирала” място в шоуто с билета “Супер Лото +“.

Играта “Сейфове” също зарадва двама участници с чудесни печалби. Ани Петрова от село Голямо Враново увеличи спестяванията с разкошната сума от 21 000 лева, а нейният опонент спечели 6500 лева. Билетът, който осигури участие в шоуто на Ани е “Лото +”, a Петър Великов си e запазиl място в предаването благодарение на играта “Лото 6 от 47“.

Радослав Йотов от град Плевен пък е късметлията, който не само забогатя с 30 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“, но и грабна две чудесни бонус печалби – чисто нов японски автомобил и петдневна почивка в Лондон. Билетът, който му осигури късметлийското участие в шоуто е “Лото +“.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.