Общото между актьорската и лекарската професия е деликатността, казва актрисата Диана Димитрова

В четвърти сезон лекарският екип на МБАЛ "Св. Кирил" се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. Чаровната дама, която има зад гърба си поредица спектакли и участия в български и международни продукции, облича престилката, за да се преобрази в д-р Огнянова – уролог, който работи от години в болницата, но едва сега се оказва в полезрението на зрителите.

Снимки от срещата с актьорите на "Откраднат живот" може да видите ТУК

В "Откраднат живот" д-р Огнянова и доцент Банков нарушават правила, които лично героят на Юлиан Вергов наложи. "В реалния живот също съм прекрачвала граници. Истинската любов не трябва да се крие", признава Диана Димитрова в интервю за Vesti.bg

По темата

Освен добра актриса, Диана е и талантлива художничка. 

Не помни кога точно изкуството си е проправило път в живота ѝ, но споделя, че за нея "рисуването е нужда". Към днешна дата Диана "кара с 200 км/ч." между двете точки - актьорството и рисуването.

След като облече бялата престилка, Дина Димитрова се превърна и в лекар. Казва, че има общо между двете професии - тази на актьор и на доктор, и това е деликатността. 

В болница "Св. Кирил" д-р Огнянова се оказва партньор на строгия директор на болницата - доцент Банков в поредица ситуации.

Колегиалност, искреност и безкористно поведение на младата лекарка са причината за сближаването ѝ с директора и първите стъпки в отношенията им. Професионализмът ѝ не остава незабелязан от колегите ѝ, които изпитват респект и симпатии към нея и желанието ѝ да съживи урологичното отделение.

В предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Чуждо тяло" зрителите ще разберат дали страстта може да преодолее болката от миналото.

"Съвсем скоро любовната история между доцент Банков и д-р Огнянова ще се превърне в нещо много по-силно отколкото всички са предполагали", загатват от екипа на хитовия български медицински сериал.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.