Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Вълнуващи емоции и чекове за крупни суми белязаха поредната късметлийска среща на сцената на богатството в шоуто на Национална лотария на 17 март по NOVA. Билет “Златните пирамиди 5“ донесе голяма радост и внушителна печалба от 500 000 лева на Марин Стоилов от град Карлово.

“Чувствам се отлично“, каза късметлията, когато Захари Бахаров и Рая Пакова му връчиха чека за огромната сума. Щедрите билети и лото игри се погрижиха за благосъстоянието на още 26 щастливци. Захари и Рая раздадоха печалби за колосалните 1 317 301 лева в предаването и изпратиха всички късметлии с широки усмивки и пълни джобове.

Страхотните 200 000 лева ще харчи щастливецът Николай Методиев от град Сливница. С фантастичната сума го зарадва билет “Златните пирамиди за милиони“.

Чекове за печалби от 100 000 лева получиха Алтънай Ахмедов от град Севлиево от билет “Златните пирамиди 5“, Ергюн Хаккъев от град Разград от билет “Американско бинго 3“ и Сюлейман Мустафов от град Варна от билет “Златните пирамиди за милиони 2“.

С печалби от 50 000 лева забогатяха Злата Атанасова от град Димитровград от билет “Лото+ 2017“ и Мариана Мангалакова от град Стара Загора от “Супер Лото +“.

Иларинка Зафирова от град Бургас е късметлийката, която позна и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и спечели 10 000 лева. Страхотни суми от 10 000 лева грабнаха Боряна Кържина от град Белоградчик от билет “Златното съкровище“, Райна Дамянова от град Пазарджик от билет “Silver & Gold“, Нели Кискинова от град Велико Търново от билет “Кеш х 50“, Христина Дончева от село Православ от билет “Супер Лото +“ и Милка Димитрова от град Бургас от “Двойно кафе“.

Билет “Кеш Кръстословици 3“ ощастливи със сумата от 10 000 лева Венетка Димитрова от град Шумен, а с печалби от 5000 лева Димитър Сирмов от град Хасково, Павлина Иванова от град Севлиево, Биляна Божкова от град Видин и Иван Атанасов от град Асеновград.

Александра Каленска от град Кнежа си спечели 5000 лева от билет “Лото 6 от 47“. Печалби за същата сума грабнаха Нора Кирова от град Ботевград и Станимир Иванов от град Стара Загора, след като познаха петици в играта “Лото 6 от 47“. Билет “Американско бинго 3“ повиши с по 5000 лева бюджетите на Надежда Александрова от Велинград и Гинка Димова от град Силистра. С печалби от 5000 лева могат да се похвалят и Милка Кинатова от град Пловдив от билет “Диамантена 7“, Янко Найденов от град Ботевград от играта “Лото спорт“, Иванка Михайлова от град София от билет “Златната 7“, и Малинка Ангелова от град Костенец от билет “Шоколад“.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.