Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Игрите на късмета в Национална лотария на 17 март по NOVA ощастливиха със страхотни печалби поредните десетима участници. Тихомир Тодоров от град Севлиево победи в играта “На крачка от късмета“ и спечели прекрасния автомобил Citroen Elysee. Щастливият собственик беше много изненадан от големия късмет, който го споходи в играта. “Невероятно е. Никога не съм очаквал“, каза той, когато седна зад волана на комфортната кола.

Късмета да трупат печалби от щедрите “Сейфове“ имаха Робертина Петрова от град Перник и Тони Павлов от град Сливница. Робертина е преподавател по немски език, а Тони има семеен бизнес. Играта започна с избора на дамата, която си спечели 4000 лева от сейф номер 3. Тони отвори сейф номер 7, в който имаше символ “Х“. Дамата прибави още 2000 лева към печалбата си, а Тони отново попадна на хикс. Така играта за него приключи, а Захари Бахаров го изпрати с утешителна печалба от 1000 лева.

Шанс да изпита щедростта на златните сейфове и да утрои спечеленото до момента имаше Робертина. Тя отново посочи сейф номер 3. Изборът ѝ беше увенчан с успех, там беше първият символ за утрояване. След това участничката избра сейф номер 1, в който отново имаше “х3“ и се прибра в Перник с утроена печалба от 18 000 лева.  “Перфектно се чувствам“, каза късметлийката. С печалбата тя ще почерпи приятелите си и ще отиде на почивка.

Числото 45 изпрати на финала в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ късметлийката Ганка Василева от град Добрич. Участничката игра смело, като даде три верни предположения и спечели 20 000 лева. Следващата сфера я изненада с 5-дневна почивка за двама във Виена. След вълнението, предизвикано от невероятната бонус печалба, Ганка направи още три верни предвиждания и сумата ѝ достигна 40 000 лева. Грешка беляза гладката игра на участничката и тя предпочете да не рискува, като се отказа.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.