Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Kъсметлията Алекси Барбучанов победи в играта “На крачка от късмета“ и спечели прекрасния автомобил Renault Clio в шоуто на Национална лотария на 16 юни по NOVA.

Алекси прекрачи първи финалната линия на светещата пътека, благодарение на монети с номера 1, 6, 12 и 9. Той веднага се настани на шофьорското място и с вълнение сподели, че е очаквал тази щастлива развръзка. Колата не е първа печалба за големия късметлия. Той сподели, че вече е печелил 1000 лева на мига от играта “Лото 6 от 47“, която му е любима.  Алекси разказа, че винаги играе с едни и същи числа.

За максимална печалба от 84 000 лева в играта “Сейфове“ се бориха късметлиите Божидар Янков и Гочо Петров. Божидар участва в шоуто, благодарение на квитанция от играта “Лото 6 от 47“. Участникът е държавен служител. Късметлийски за Гочо, който има собствен бизнес, е билет “Кеш х 20“.

Божидар започна играта с избора на сейф номер 6, който му донесе 6000 лева. Гочо избра десетия сейф, който го зарадва с 3000 лева. След като спечели страхотните 6000 лева, Божидар отвори два сейфа със символ “Х“ и си тръгна с намалена наполовина печалба. Гочо успя да спечели още 5000 лева преди да приключи първият кръг от играта.

Победителят имаше шанс да утрои спечелените 8000 лева и да си тръгне с 24 000 лева. Гочо избра сейф номер 2, в който беше първият символ “х3“. След това участникът попадна на два хикса и не успя да утрои. Той ще харчи сумата от 4000 лева.

Решителна игра на сферите донесе страхотна печалба от 50 000 лева на късметлийката Лидия Димитрова. Тя победи конкуренцията в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ благодарение на числото 49, което ѝ даде шанс да изпробва късмета си за огромния джакпот от 2 400 000 лева.

Лидия е пенсионер. Тя разказа, че често изпробва късмета си в Национална лотария. Късметлийският билет, който ѝ осигури участие в шоуто, е “Лото +“.

Щастливката направи цели пет верни предположения и спечели 30 000 лева. Играта беше белязана от една грешка, която не успя да разколебае участничката. Лидия даде още две точни предвиждания и печалбата ѝ стана страхотните 50 000 лева, с които се отказа. Лидия сподели, че ще използва част от парите за пътуване.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.