В билет “Silver & Gold“, който донесе много положителни емоции на Гергана, има още четири печалби по 1 000 000 лева, които очакват нови късметлии

Гергана Еленкова от село Алдомировци получи невероятен подарък от своя баща – билет “Silver & Gold“ на Национална лотария с печалба от 1 000 000 лева. Тя е третият късметлия, който се сдоби с милионна печалба в последните няколко дни. Чек за разкошната сума ѝ връчи Рая Пакова.  

36-годишната дама, която работи като помощник-готвач, стана десетият милионер в Национална лотария за тази година. Нейният баща Серги най-често изпробва късмета си с билетите. Той изтрива печелившия „Silver & Gold“, а когато вижда голямата печалба го подарява на единствената си дъщеря.

“Това е най-големият подарък, който съм получавала. Надявам се животът ми оттук нататък да е по-щастлив и по-различен. Няма да мислим за финансови затруднения и ще можем да пътуваме“, каза късметлийката.

Гергана сподели, че печалбата е донесла огромно щастие на семейството ѝ. Тя ще изкаже своята благодарност към баща си, като му осигури едномесечна почивка в Испания. Щастливката ще изхарчи част от парите за погасяване на кредит, който е трябвало да изплаща още 10 години. Планира цялостен ремонт на къщата си, почивка и стартиране на семеен бизнес. “Пожелавам на всички да усетят щастието и тръпката, които изживях аз“, каза още тя.

В билет “Silver & Gold“, който донесе много положителни емоции на Гергана и семейството ѝ, има още четири печалби по 1 000 000 лева, които очакват нови късметлии.

Още вижте във видеото

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.